Posted on

Enkle ritualer for månemagi ved ny måne

Enkle ritualer for månemagi ved ny måne

Enkle ritualer for månemagi ved ny måne

Månen er den planeten som er nærmest Jorden og som beveger seg med oss i en hellig dans som involverer kroppens syklus, jordbrukets syklus, blomster og planters syklus og i det hele tatt alt livs syklus. Det er denne dansen vi feirer når vi gleder oss over månefasene og da for mange gjerne det flotte synet av en full måne. Vi feirer fire hovedfaser med våre individuelle ritualer, og den nye månen setter et perfekt tidspunkt for å legge det gamle bak seg og å begynne på nytt med blanke ark. Det er en ny måne i hver måned så dette gir mange muligheter for den som har kjørt seg litt fast, eller som trenger et punkt som er perfekt for endringer.

Den nye månen

Dette er ett punkt for en ny start. Her setter du dine mål og intensjoner for tiden som kommer. Stener som er perfekte for denne type arbeid er Labradoritt, Obsidian og Klar Kvarts. Det er viktig å forplikte seg til sine intensjoner ved å planlegge og samle materiell til arbeidet som kommer.
Her er et enkelt rituale du kan bruke under den nye månen:
Skriv ned for hånd alle dine drømmer, ønsker og mål på et papir og vær så detaljert som mulig. Ta papiret med deg ut og les alt høyt for den nye månen. Takk universet og månen for at du vil bli hørt. Hold gjerne krystallen din sammen med papiret. Brett sammen papiret og oppbevar det på ett trygt sted som på et personlig alter hvis du har det. Les det høyt ute hver kveld helt til månen er full igjen. Når månen er full, leser du det for siste gang, tenner et lys og brenner opp papiret.
Ha tro på at universet vil jobbe sammen med deg og levere hjelp til å nå målet ditt.
Krystaller som er fine for ritualer under den nye månen er:
Labradoritt som er en tradisjonell sten for den nye månen. Den hjelper deg med å holde fokus på alle livets muligheter.
Obsidian som beskytter, gir selvinnsikt og som hjelper deg til å se fremover. Den hjelper deg med å slippe taket i det som ikke lenger har noen plass i livet ditt så du kan fokusere på det du er ment til å skape.
Sort månesten som er en sten som representerer månen i dens mørke fase. Den setter deg i kontakt med din indre visdom så du kan se den siden av månen som er assosiert med som ligger foran deg og som enda ikke er skapt. Det er en sten som holder tro og tillitt.
Klar Kvarts som forsterker og holder energien til alle andre stener. Hvis du vil ha kun en sten til alle ritualene dine, kan du velge Klar Kvarts. Vil du bruke flere kan det være til god hjelp å ha en Klar Kvarts sammen med dem eller den andre du bruker. Legg den så sammen med de andre krystallene dine mellom ritualer og utenom bruk.