Posted on

Månen er ny 11. februar og det er tiden for å sette noen nye mål.

Månen er ny 1. august og det er tiden for å sette noen nye mål.

Månen er ny 11. februar og det er tiden for å sette noen nye mål.

Når månen er ny er den på vei inn i en ny 29 dagers syklus, og det er en perfekt tid til å sette noen mål, finne en ny visjon eller legge noen planer. Store eller små betyr ingenting, for det kommer alltid en ny måne. Start med det viktigste. Utføre et lite nymånerituale og skriv ned nye prosjekter, ideer, planer og de endringene du ønsker for livet videre. Det er viktig å evaluere livet, slippe taket i det som ikke lenger tjener deg eller gjør noe for deg og gi rom for nye intensjoner. Her finner du noen fine krystaller som er perfekte for den nye månen og din målsetting og enkelt nymånerituale. Dette er ett punkt for en ny start. Her setter du dine mål og intensjoner for tiden som kommer. Stener som er perfekte for denne type arbeid er Labradoritt, Sort Månesten, Obsidian, Klar Kvarts, Smokey kvarts og Citrin. Det er viktig å forplikte seg til sine intensjoner ved å planlegge og samle materiell til arbeidet som kommer.
Her er et enkelt rituale du kan bruke under den nye månen:
Skriv ned for hånd alle dine drømmer, ønsker og mål på et papir og vær så detaljert som mulig. Ta papiret med deg ut og les alt høyt for den nye månen. Takk universet og månen for at du vil bli hørt. Hold gjerne krystallen din sammen med papiret. Brett sammen papiret og oppbevar det på ett trygt sted som på et personlig alter hvis du har det. Les det høyt ute hver kveld helt til månen er full igjen. Når månen er full, leser du det for siste gang, tenner et lys og brenner opp papiret.
Ha tro på at universet vil jobbe sammen med deg og levere hjelp til å nå målet ditt.