Posted on

Vi går inn i løvens tegn – 24 juli til 23 august

Vi går inn i løvens tegn - 24 juli til 23 august

Vi går inn i løvens tegn 24 juli til 23 august.

Løven er en av de mest masculine tegnene av alle sammen med sitt mot og sin kongelige adferd. De er ofte omgitt av en varme som trekker andre inn. De er artistiske og kreative, og det gjenspeiles i yrke og jobb. Krystallene som knyttes mot løver er en god kilde for kraft og energi. Garnet kan fyre opp under indre ild og lidenskap, Tiger’s Eye bruker solens energi kombinert med jordens energi og hjelper deg med å utvikle sjelen din når du blir eldre og visere. Alle prosjekter du påtar kan styrkes gjennom Carnelian som kan hjelpe deg med din personlige styrke og kraft og som stimulerer kreativitet.

Løver hater å kjede seg, og de liker å bestemme over andre, gjerne også belære dem. De er stolte personer med kjempestore ego som elsker å få ros. Mannlige løver er risikotagere og sløser ofte med penger. Han er en trofast, men ofte sjalu og en god far som krever respekt fra barna sine. Kvinnelige løver er feminine og forfengelige. Hun bruker gjerne også for mye penger, og misliker og bli tatt for gitt. Hun er gjerne en god mor som gir barna mye oppmerksomhet. Titt innom butikken og sjekk ut våre stener og krystaller

Gode stener for løver er Opal og Tiger Eye.