Posted on

Vi er på vei inn i Vektens tegn 22. september til 22. oktober

Vi er på vei inn i Vektens tegn 22. september til 22. oktober

Vi er på vei inn i Vektens tegn 22. september til 22. oktober

Vekten er alltid ute etter å søke balanse i alle forhold, noes om gjør at mange liker meditasjon, og som gjør at de ofte må gi etter for kompromiss og som kan føre til forhandlinger. Uansett så krever de en viss balanse av å gi og ta i ett forhold. De har sjelden mange hemninger, og er veldig sosiale. De streber ofte etter å unngå konflikter selv om de ikke er redd for å stå på sitt når de har rett. Siden det er et lufttegn har de ofte lett for å oppnå den åndeligheten de trenger. Siden de alltid vurderer situasjoner mot hverandre kan det ofte by på utfordringer å ta en avgjørelse. Lapis Lazuli kan være til støtte når beslutninger skal tas, Citrin kan stimulere optimisme og balanserer yin og yang så avgjørelser kan tas med sikkerhet og selvtillit. For enda bedre kraft ved avgjørelser, kan Labradorite rense og beskytte auraen.