Posted on

Slankere, lettere, mer fornøyd og i bedre form i 2020?

Kutt karbohydrater og la små endringer gi store resultater.

Slankere, lettere, mer fornøyd og i bedre form i 2020?

Føler du for å gå ned litt i vekt? Gjør som planeten vår og bruk vinteren til planlegging og forberedelser så du er klar for vår og sommer både lettere og i bedre form. Start nå og gjør det enkelt og morsomt med våre bøker om personlig endring og utvikling gjennom egenledelse! Det viser seg stadig at løsningen for mange er å redusere karbohydratinntaket, og vår bok «Kutt karbohydrater og la små endringer gi store resultater» viser deg hvordan dette kan gjøres uten unødvendig forsakelse, utgifter og tidsbruk. Å leve med de rette karbohydratene kan gjøre underverker og du trenger bare boka. Bor du alene, gjør det alene. Mange foretrekker det. Hvis ikke kan du gjøre det med støtte av andre. Planlegg og kos deg gjennom hele prosessen samtidig som du kan glede deg over resultatene. Ingen veiing og måling med mindre du liker det. Vi gjør det så enkelt og behagelig som mulig.
Du finner boka på
Https://ebok.no/forfatter/lynne-maagerud/