Posted on

«Kutt karbohydrater og la små endringer gi store resultater!» er en bok perfekt for denne årstiden og den som kommer.

«Kutt karbohydrater og la små endringer gi store resultater!» er en bok perfekt for denne årstiden og den som kommer.

«Kutt karbohydrater og la små endringer gi store resultater!» er en bok perfekt for denne årstiden og den som kommer.

Høsten er snart over og vi har en deilig tid foran oss. Vinteren er perfekt for planlegging gjennomføring av endringene vi har planlagt. Sett mål og gå mot dem så er du fremme til sommeren igjen. Se resultater dag for dag og glem mørketid og kulde. Kos deg hjemme med fremdriftsplanen din!
«Kutt karbohydrater og la små endringer gi store resultater!» er boka vår som gir en enkel men grundig oversikt over det å leve et lavkarboliv. Her finner du det du trenger for å komme ordentlig i gang. Det har vist seg at dette for mange er den beste veien til en ny kropp og nytt liv.
Det er alltid et utall dietter og slankeprogram i omløp og de fleste er totalt ubrukelige på lang sikt. Noen er rett og slett bare tåpelige både på kort og lang sikt. Det finnes akupunktur, hypnose, piller, drikker, shaker, blandinger og andre remedier som skal hjelpe med vekttap, men som sjelden fungerer. Det blir stadig mer vanlig med operasjon mot overvekt, men mange angrer i etterkant fordi det ofte finnes bakenforliggende årsaker som ikke kan opereres bort. Noen trener seg halvt i hjel uten å oppnå de resultater de vil. Det finnes ingen magisk pille eller elixir som kan gi ønsket vekt, god helse eller optimalt velvære, og i verste fall har man tilslutt skapt så mye uro i metabolismen at man er overvektig uten å kunne gå ned fordi muskelmassen som står for forbrenningen er borte.
I denne boken finner du enkle og praktiske innfallsvinkler som hjelper deg til å oppnå det du anser være best for deg selv. Ikke bare det, men du får vite det du trenger for å gjennomføre endringer så smertefritt som mulig uten at de forstyrrer ditt daglige liv og dine rutiner mer enn absolutt nødvendig.
Vi anbefaler at du leser hele boka igjennom før du starter. Det er lettere og mer motiverende når du har fått hele bildet og alle mulighetene så du kan bruke boka som mal for den transformasjonen du skal igjennom.
Du finner boka på ebok.no/forfatter/lynne-maagerud/