Posted on

Vi er på vei inn i Værens tegn 21. mars – 21. april

Vi er på vei inn i Værens tegn 21. mars – 21. april

Vi er på vei inn i Værens tegn 21. mars – 21. april. Værer er født ledere og har sterk personlig kraft. De er selvstendige og litt vanskelige å håndtere. De er bestemte på at de ikke skal frykte noe som helst, men overvinne alt. De er absolutt 100% seg selv, og er ikke interessert i bli herjet med eller bestemt over. De har lav terskel for toleranse og vil at ting skal skje i en forrykende fart. De er modig og trekkes mot nye ting. Når de først er kommet i gang med noe er de ustoppelige. De hater å vite at de har gjort sitt beste hvis det viser seg å ikke være bra nok. En vær vil være rappkjeftet, men alltid ærlig. De er sarkastiske, men har et hjerte av gull. De er sta, men lojale.
En av de beste stenene for Væren er Carnelian, Citrine og Garnet. Carnelian gir selvtillit, Citrine manifesterer drømmer og Garnet hjelper til med å øke energien. Dette støtter opp under værens personlighet og behov. 
Carnelianpendel eller anheng

Gult anheng eller pendel i Citrine smykkesten

Sølvbelagt ring med Garnetkrystall i str. 7