Posted on

Røykfri! Bli røykfri en gang for alle med vår lille men grundige bok

Røykfri! En liten effektiv og ukomplisert bok om å slutte å røyke

Røykfri! Bli røykfri en gang for alle med vår lille men grundige bok.

Vil du slutte å røyke, men du vet ikke hvor du skal begynne? Bruk boka vår “Røykfri!”og etabler en røykfri identitet på enklest mulig måte. Slutt å røyke en gang for alle og lev et lengre liv med bedre helse og bedre økonomi. Det er ikke bare bare, så det er av og til nødvendig med litt hjelp av de som vet hvordan det er. Det er lettere å gjennomføre en røykeslutt hvis man vet hva som skjer underveis i prosessen, så vil forbereder deg på hva som vil skje så du er klar når det skjer. Dette er den beste måten og bli røykfri på og så forbli røykfri resten av livet. Det forutsetter selvfølgelig at du følger boka til punkt og prikke.
Du finner boka på
http://ebok.no/forfatter/lynne-maagerud/