Posted on

Vår bok «Finn din nye visjon – veien til personlig frihet» er for deg som føler for en endring

Vår bok «Finn din nye visjon – veien til personlig frihet» er for deg som føler for en endring

Vår bok «Finn din nye visjon – veien til personlig frihet» er for deg som føler for en endring.
Har du kjørt deg fast i et ugunstig mønster? Føler du for en livsstilsendring? Da bør du ta en titt på vår bok «Finn din nye visjon – veien til personlig frihet». Den handler om å stikke tåa ut i endringens pool så du kan finne en bedre hverdag. Det jeg er opptatt av er at så mange som mulig skal kunne leve et tilfredsstillende liv, og det jeg anser for å være noe av det viktigste her i livet er å kunne gjøre endringer. Det sies at man aldri skal glemme hvor man kommer fra, men det er jeg ikke enig i. Ikke i det hele tatt. Det er ikke hvor man kommer fra som er det viktigste, fordi det er noe man ikke har bestemt selv. Det er veien man velger for seg selv som er det avgjørende for en god livskvalitet, men det er ikke alltid det første man velger man har best av. Av og til må en gjøre noen endringer, og det er det som er vanskelig. Det er derfor mange blir i livssituasjoner de ikke har godt av. Det er det kjente som er det tryggeste, selv om endringer ofte kan redde liv og helse. Denne boken er ment å være en inspirasjon for de som har funnet ut at de trenger en endring. Det er en lett og morsom bok som byr på forskjellige muligheter og innimellom noen løsninger. Hensikten er at man skal finne noe man liker eller som fungerer for en og så finne ut mer selv. Det er også meningen å gi muligheter til en forsiktig start for de som ikke vil kaste seg uti med en gang. Vi er litt inne på Feng Shui. Feng Shui kan brukes i alle grader, og her kan man finne ut hvordan man kan dyppe tåa uti endringenes pool. Jo enklere man lever livet, jo mer får en ut av det.
Vinteren er rett rundt hjørnet, og det er snart tid for å gå litt i hi og pleie seg selv og sine gjennom den kalde tiden. Det er også tiden for å gjøre endringer og forberedelser til vår og sommertid hvor alt starter for fullt igjen. Denne tiden kan også brukes til å planlegge og å sette mål for seg selv. Les boka vår og bruk tiden som kommer til å finne deg selv litt på nytt.

Du finner alle våre bøker på https://ebok.no/forfatter/lynne-maagerud/