Posted on

Enkle ritualer for månemagi for fullmåne 23. november og 22. desember

Enkle ritualer for månemagi for fullmåne 23. november og 22. desember

Månen er den planeten som er nærmest Jorden og som beveger seg med oss i en hellig dans som involverer kroppens syklus, jordbrukets syklus, blomster og planters syklus og i det hele tatt alt livs syklus. Vi feirer fire hovedfaser med våre individuelle ritualer, og det er denne dansen vi feirer når vi gleder oss over månefasene og det flotte synet av en full måne. Den nye månen setter et perfekt tidspunkt for å legge det gamle bak seg og å begynne på nytt med blanke ark. Det er en ny måne i hver måned så dette gir mange muligheter hvis du har kjørt deg litt fast, eller trenger et punkt som er perfekt for endringer. Nå er straks månen full og har du jobbet med målene dine fra den nye månen og gjennom det første kvarteret, har du forhåpentligvis oppnådd resultater du kan nyte og feire med denne fulle månen. Se på hva du har gjort og oppnådd, og feire det du kjenner tjener deg og som du kan ha nytte av videre mot det siste kvarteret.

Fullmånerituale
Månen er full og vi bader i dens magiske lys. Når månen er full vil følelser, drømmer og mentale prosesser ofte forsterkes på godt og vondt. De fleste nyter en full måne, men noen kan sove dårlig og føle seg litt utenfor. Det kan gi en god følelse og det kan gi styrket kreativitet å sitte ute under månelyset og la seg bade i det. Liker du å meditere vil det igjen forsterke følelsene dine. Ta med krystallene dine, tenn et lys og forstill deg at du trekker inn månelyset hver gang du puster inn. Du bør også ha litt røkelse. Lavendel eller alltid et godt valg og kan brukes til alle ritualer.

Skriv ned ønskene dine for fremtiden eller noe mer umiddelbart og sett deg ut under månelyset. Tenn røkelsen din og visualiser flammen fra lyset varme deg opp innvending og fortelle deg at du fortjener det du ønsker deg. Ta krystallen din og dra den frem og tilbake over røyken fra røkelsen tre ganger mens du samtidig sier «Jeg bringer kjærlighet og det jeg ønsker meg inn i mitt liv». Du må gjerne endre litt på det hvis du føler for det. Det er ingen fasit, men det skal føles riktig for deg. Legg stenen og papiret sammen over natten. Dagen etter tenner du lysene igjen, og brenner papiret med ønskene dine. La asken fly med vinden. Pass på brannfare! Putt stenen du har brukt I lomma og ha den med deg overalt.

Bruk Månesten, Ametyst eller Kvarts til ritualet ditt. Jeg liker Smokey Kvarts, rosenkvarts og Klar kvarts. Disse kan du bruke til de fleste ritualer og ellers i hverdagen. En Ametyst er også fin til alt. Er du blakk og trenger penger og ønsker deg deg, bør du bruke en Citrin. Citrin er pengestenen både for forretningsdrivende og private. Du finner alle i form av stener eller pendler i vår butikk. En pendel er praktisk og kan brukes som anheng og lett tas av og på for bruk i hverdagen og i ritualer.