Posted on

Lammas 1. august – noen enkle og tradisjonelle ritualer for feiring

Lammas 1. august – noen enkle og tradisjonelle ritualer for feiring

Lammas 1. august – noen enkle og tradisjonelle ritualer for feiring.
Lammas er en lysfest hvor vi feirer årets siste lange dager. Det er begynnelsen på høsten og sesongen for høsting, og punktet midt mellom Summer Solstice og Autumn Equinox.  En enkel måte og feire på er å tenne noen lys i gult, hvetefarge eller hvitt. La lyset brenne til solen går ned. En annen måte å feire på er å bake brød. Noen av de eldste tradisjonene går ut på å bake av kornet som er ferdig i takknemlighet over det jorden gir oss mulighet til å høste. Du kan også bruke stener og krystaller til din lysfest. Bruk stener i oransje, brune og røde toner for å matche naturens. Legg stenene i en sirkel på bordet og takk for det som kommer for hver sten du legger ned. Husk å legge det du ikke lenger har nytte av bak deg så du kan gå forover.

Titt inn i vår nettbutikk etter stener i oransje, rødt og brunt. Vi har litt av hvert.

Se noen oppskrifter for baking på Lammas på våre digitale kokebok