Posted on

Personlig alter for inspirasjon og fokus

Personlig alter for inspirasjon og fokus

Personlig alter for inspirasjon og fokus. En Rosenkvarts er en nydelig sten med mange gode egenskaper som blandt annet øker følelsen av kjærlighet og selvtillit og den bør finnes på ethvert personlig alter. Det samme bør en Amethyst. Ellers er det viktig at et personlig alter faktisk er personlig, så du setter det opp etter dine egne drømmer og ambisjoner slik at du kan finne motivasjon og inspirasjon når du ser på det eller bruker det. Det skal være sentralt plassert i hjemmet, så du kan se det rett før du legger deg og med en gang du står opp. Det gjør at hjernen jobber positivt når du sover, og at du får inspirasjonen du trenger med en gang du står opp.

Kurv med produkter til å starte et personlig alter

Hexagonal Rosenkvarts Reiki healingstav

Vi har flere typer i vår nettbutikk.