Posted on

Karbohydratkutt! La små endringer gi store resultater

Det er alltid et utall dietter og slankeprogram i omløp og de fleste er totalt ubrukelige og meningsløse på lang sikt. Noen er rett og slett bare tåpelige både på kort og lang sikt. Spør oss som har levd noen år! Det blir stadig mer vanlig med operasjon mot overvekt, men mange angrer i etterkant fordi det ofte finnes bakenforliggende årsaker som ikke kan opereres bort. Noen trener seg halvt i hjel uten å oppnå de resultater de vil.
I denne boka får du den informasjonen du trenger til å gjøre en snuoperasjon slik at kroppen forbrenner fett i stedet for å lagre. Du får litt historie og ernæringslære fordi det er enklere å få ting til når man kjenner prosessene bak det som skal skje, og vi tar opp motivasjon, planlegging og målsetting i tillegg til mental trening. Vi gjør det fordi det ofte er tanker og følelser som hindrer oss i fremgang. Vi må fjerne noen mentale sperrer så vi kan komme oss i det målet vi har satt oss. Noen sier at første nyttårsdag er en dum dag å begynne en ny livsstil på, men vi synes det er en aldeles utmerket dag. Dette skal være en morsom måte og reformere seg selv på, så les boka og gjør de forberedelsene som trengs. Når du er klar hiver du deg uti.
Noen tema er:

* Historie og utvikling
* Urmennesket, den industrielle revolusjon og det moderne menneske
* Mat og matkultur
* Lavkarbolivet på en enkel og behagelig måte
* Ernæringslære
* Det daglige brød
* Målsetting og stressmestring
* Uke for uke
* Veien videre
* Handleliste
* Oppskrifter

Det er ikke store og omfattende forklaringer innenfor mange av de forskjellige temaene, men vi vil gjerne få legge grunnlaget for forståelse og motivasjon.
Dette er en bok som skal gjøre det enkelt og effektivt å gjøre endringer i en vanlig hverdag, og som legger opp til raske resultater og et behagelig liv. Vi har lagt opp til en lavkarbolinje, men uten å gjøre det så ekstremt at det krever masse planlegging. Det skal være funksjonelt så vi ikke føler at vi ikke klarer eller orker. Det er av og til bakenforliggende årsaker til overvekt så vi har lagt inn en del med coaching og målsetting så det skal bli lettere å få oversikt og kontroll.
Boka ligger på hvor våre http://ebok.no/forfatter/lynne-maagerud  sammen med våre andre andre bøker.